37 beste røde høydepunkter i 2022 for brunt, blondt og svart hår

Innholdsfortegnelse

Når du hører “røde høydepunkter”, kan du tenke på lys brannmotor rød! Men bare vent til du ser variasjonene av røde høydepunkter nedenfor. De kan være dristige og lyse, brennende kobber, vinfarget som burgunder eller myke nyanser av jordbærblonde høydepunkter. Stylisten din kan plassere røde høydepunkter gjennom hele håret ditt, eller strategisk for å forbedre hårklipp og ansiktsform. Alternativene er uendelige!

Rett mørkt med røde høydepunkter

Røde striper i håret fungerer bra på enhver hårfarge, spesielt en mørk, ettersom det gir liv til håret med sin livskraft. En hodeskruende nyanse som passer for alle som har tillit til å rocke den!

Røde høydepunkter på mørkbrunt hår

De dristige, markante, røde røde høydepunktene på mørkebrunt hår får virkelig basen til å skille seg ut uten anstrengelse og legge til dimensjon og bevegelse i håret ditt, spesielt med de elegante krøllene i endene. Dette mellomlange snittet vil også være en flott overgangsstil hvis du går fra et langt hår til et kort hår.

Røde høydepunkter på kort hår

Ha det gøy under solen, spesielt med disse livfulle favorittrøde høydepunktene på kort hår malt på denne stablet bølgete boben som bidrar til å få fargene til å skille seg ut fantastisk! Hårmaling for røde frisyrer vil hjelpe deg med å få frem din indre brennende side!

Røde og brune høydepunkter

Røde og brune høydepunkter er for noen som ønsker å skille seg ut og ha det gøy med håret. Fargeplasseringen vokser fint og enkelt ut. Vedlikehold avhenger av hårets mengde grått og hvor lyst du liker fargen.

Røde høydepunkter på brunt hår

Spørsmål og svar med stilskaperen, Cassandra Jimenez
Color Specialist @ Beauty Within Salon i Glendora, CA

Hvordan vil du beskrive dette utseendet?

Dette sjokolade -kirsebær -utseendet var faktisk en fargekorreksjon. Det kan gjenskapes på de fleste røde markerte hårene. Jeg brukte en middels brun for hennes skyggerot og glasert resten, inkludert høydepunktene, med en rød fiolett.

Vi bestemte oss for en strukturert A-linjelapp for allsidighet. Jeg brukte Matrix Airy Builder Dry Texture -skum for utblåsningen, deretter krøllet med en 1 1/4 tommers stav og ferdig med Matrix Texture Builder. Jeg elsker at denne fremhevede effekten kan brukes krydret eller subtil og er flott for alle årstider.

Noen råd til noen som vurderer det?

Bruk profesjonelle produkter hjemme for å utvide de røde tonene til høydepunktene. Røde høydepunkter på brunt hår blekner raskt, så dette utseendet må reglaseres hver 4.-6. uke. En rød sjampo kan brukes for å opprettholde livskraft mellom salongbesøk.

Kobberrøde høydepunkter på lysebrunt hår

Velg chunking -metoden fordi kobberrøde høydepunkter på lysebrunt hår kommer best ut når du har middels gyldenbrunt hår som base.

Chunky kobberrøde høydepunkter smelter så fint sammen med hennes naturlige hårfarge, men det skaper den perfekte fargepoppen for våren og sommeren!

Du må bruke en fargesikker sjampo for å holde det kobberrøde håret levende, og selv om det forsvinner over tid, vil det fortsatt ha en fin naturlig rød tone.

Røde høydepunkter på krøllete hår

Spørsmål og svar med stilskaperen, Samantha
Frisør @ Population Frisørsalong i Kanata, ON

Hvordan vil du beskrive dette utseendet?

Dette utseendet er en strukturert, konisk bob, med mye dimensjon fra de røde høydepunktene som utfyller allsidigheten til stylingen.

Det jeg liker med dette utseendet er tekstur og bevegelse. Denne kuttet og fargen fungerer begge med mange hårtyper. Jeg har noen få klienter som liker det med sin naturlige krøll, og for et mer "ferdig" utseende kan de røre opp sin naturlige krøll med et krøllejern på noen få områder for å gi det et mer polert utseende.

Dette kan også fungere med rett hår siden den koniske ryggen skaper fylde ved kronen for å skape sprett og kontrollert bevegelse. Røde høydepunkter er et godt alternativ for lyse hudfarger, oliven hudtoner og blå øyne, da det trekker ut noe av varmen fra disse funksjonene.

Noen råd til noen som vurderer det?

Dette utseendet er flott for lange ansikter ettersom de lengste delene ender rundt kjeven, og skaper et rundere utseende. Dette er også flott for fint hår siden teksturen gir volum og sprett.

For å gjenskape dette utseendet ville jeg bruke et minimalt produkt, enten en lett mousse eller stylingkrem og en saltspray til slutt. Jeg rørte opp hennes naturlige krøll med et 1 ″ krøllejern for å lage en definert krøll. Dette utseendet er ganske enkelt å vedlikeholde, så det er flott for den aktive, travle livsstilen, mens det fortsatt føles flørtende og morsomt.

Røde høydepunkter på skittent blondt hår

Spørsmål og svar med stilskaperen, Melissa Coker
Designer og eier @ Fusion frisørsalong i Easley, SC

Hvordan vil du beskrive dette utseendet?

Dette er en langlags hårklipp med peekaboo blonde og røde høydepunkter lagt til for å skape dimensjon og lysstyrke. Det jeg liker med dette utseendet er allsidigheten til lagene og poppene av kobber.

Noen råd til noen som vurderer det?

Denne kuttet/stilen er flott for alle hårtyper. De lyse innvendige lagene bidrar til å slanke utseendet på kuttet i tykt eller krøllet hår, men legger til bevegelse i hårklippet. De lange lagene gjør at håret fortsatt kan trekkes tilbake, noe som er flott for en mer aktiv livsstil.

Men hvis håret er veldig fint/tynt, kan et kortere eller stumpere klipp være et bedre alternativ. Hvis håret er krøllete, oppnå et glatt utseende ved å bruke et utjevningsserum (som Pureologys Smooth Perfection -utjevningsserum) før det tørkes.

Jeg anbefaler også alltid en fargebevarende sjampo og balsam til fargegjestene mine, for å forlenge fargenes levetid og holde håret i optimal stand. Foruten røde og blonde høydepunkter, vil også naturlige røde høydepunkter dra nytte av dette.

Auburn Red Høydepunkter

Spørsmål og svar med stilskaperen, Brittany Lavoie
Hårartist og negletekniker @ Hairaholic Salon i Mansfield, MA

Hvordan vil du beskrive dette utseendet, og hva er din favoritt ting med det?

Dette rødbrune håret er enkelt. Snittet er tilgivende og kan brukes i hvilken som helst stil, og er til og med langt nok til å trekkes tilbake. Jeg er alvorlig forelsket i de forskjellige røde tonene i håret / høydepunktene og måten de virkelig kommer til liv med krøllene hennes.

Hvilke produkter anbefaler du for å lage og opprettholde dette utseendet?

Jeg anbefaler alltid et varmebeskyttelsesmiddel når du bruker varmeverktøy, så hvis du elsker krøllejernet eller krøllepinnen og ønsker å gjenskape denne stilen, kan du definitivt begynne der. Jeg sprayer håret lett med All Nutrients flatjernspray først (det fungerer også for krøller!). Etter krølling bryter jeg vanligvis opp krøllene med fingrene mens jeg sprayer med en middels hårspray (jeg liker Kenras nr. 13) for å skape en mer avslappet, forvirret krøll.

Hvis det er høydepunktene du liker, anbefaler jeg definitivt alltid en sulfatfri, profesjonell, fargesikker sjampo. Røde høydepunkter har en tendens til å falme raskt, så vi har tonet, fargedeponerende sjampo fra All Nutrient for å holde fargen frisk hjemme.

Hvilken type klient vil du anbefale dette utseendet?

Dette utseendet fungerer vanligvis best for alle med tykt, bølget eller krøllet hår. Å ha litt tetthet i håret bidrar til å beholde hårklippets struktur.

Fargen fungerer alltid for noen med en varm eller lys hudfarge, og spesielt noen med grønne eller hasselblå øyne. Rød er en gratis farge til grønn, så kontrasten får virkelig øynene til å poppe!

Hårklippet i seg selv er relativt lite vedlikehold og lett å style. Den røde tonen er litt høyere vedlikehold, da du kanskje trenger å oppdatere endene oftere enn en brun eller blond hårfarge.

Levende kort brunt hår med røde høydepunkter

Spørsmål og svar med stilskaperen, Jess Gibson
Frisør @ Skreddersydd hår i Brisbane, QLD, AU

Hvordan vil du beskrive dette utseendet, og hva er din favoritt ting med det?

Dette er en balayage ved hjelp av rødlige toner, hvor noen av foliene er tatt opp ganske nær røttene. Min favoritt ting med dette utseendet er at det er sterkt, men likevel mykt blandet. Jeg elsker at foliene fremhever den indre delen av hårklippet for å skape tekstur.

Hvilke produkter anbefaler du for å lage og opprettholde dette utseendet?

For å opprettholde dette utseendet og beholde røde hårstriper, anbefaler jeg å bruke en fargeoppfriskning hjemme for å beskytte mot fargeblekk. Noen klienter trenger å oppdatere mer enn andre, det avhenger bare av håret og klientens livsstil.

For denne klienten blandet jeg en tilpasset toner for å ta med hjem i salongen, slik at de ville ha den perfekte fargen på rødt til hjemmebruk. Når det gjelder resten av utseendet, bruk en volumiserende mousse eller glansserum, og tørk deretter/stil som du ønsker.

Hvilken type klient vil du anbefale dette utseendet?

Jeg anbefaler disse høydepunktene for mange forskjellige kvinner. Jeg vil imidlertid endre fargen på det røde til varmt eller kjølig avhengig av klientens hudfarge. Det vil også være litt hjemme vedlikehold med denne fargen som diskutert før, så klienten må være villig til å utføre vedlikeholdet.

Dette utseendet er veldig allsidig da det er morsomt og dristig, men likevel er det ganske profesjonelt.

Levende røde høydepunkter

Spørsmål og svar med stilskaperen, Jennilyn Michel
Hair Artist @ Honey Salon i Bellingham, WA

Hvordan vil du beskrive dette utseendet, og hva er din favoritt ting med det?

Jeg vil beskrive dette utseendet som en levende rød balayage. Min favoritt ting med dette utseendet er hvor fint det vokser ut med den naturlige roten.

Hvilke produkter anbefaler du for å lage og opprettholde dette utseendet?

Jeg hårmalt med Solaris lightener og 40 volumutvikler til nivå 8-9. Jeg påførte Pulp Riot Fireball fra røtter til ender. Etter skylling påførte jeg Finest Pigments Red for den glansen! Jeg anbefaler å bruke en fargesikker sjampo eller til og med en fargedeponerende sjampo som Viral Extreme Red farge vask for å holde den røde frisk!

Hvilken type klient vil du anbefale dette utseendet?

Dette utseendet er flott på noen med mørkere hår fordi det vil gjøre voksen vakker. Det er også perfekt for alle som ønsker å uttrykke seg på en sterk, lys måte!

Bob med røde høydepunkter

Spørsmål og svar med stilskaperen, KaLynn Fisher
Frisør @ Alexander's Salon & Color Specialists i Little Rock, AR

Hvordan vil du beskrive dette utseendet, og hva er din favoritt ting med det?

Jeg vil beskrive dette som det perfekte høstlooket for noen som vil ha noe voldsomt og vågalt, men likevel bærbart. Min favoritt ting ved dette utseendet er hårklippet og måten det komplimenterer fargen og fremhever så godt. Jeg elsker også at det kan se fantastisk rett ut eller med en liten krøll.

Hvilke produkter anbefaler du for å lage og opprettholde dette utseendet?

Dette hårklippet krever minimalt med produkt hvis det bæres rett. Jeg brukte Raha (eget merke) Nice Body for volum og Kenra's Blow Dry Spray for en jevn utblåsning og varmebeskyttelse. Fargen er litt mer vedlikeholdende og trenger en sjampo og balsam for fargebeskyttelse, og/eller til og med en sjampo eller balsam for farge som deponerer, for eksempel Keracolor “Clenditioner” for rødt hår.

Hvilken type klient vil du anbefale dette utseendet?

Dette utseendet er best egnet for noen med fint til normalt hår. Dette ville ikke være et flott utseende for noen som ikke vil være i salongen ofte fordi det krever vedlikehold. Høydepunkter i røde nyanser blekner vanligvis raskt, så det krever tid, krefter og penger å holde dette utseendet friskt.

Edgy Red Highlights on Dark Hair

Spørsmål og svar med stilskaperen, Angie Mendoza
Stylist @ Hairology i Rockaway, NJ

Hvordan vil du beskrive dette utseendet, og hva er din favoritt ting med det?

Jeg vil beskrive dette utseendet som edgy, men forsiktig. Litt motstridende, ikke sant? Min favoritt ting med dette utseendet er at den livlige fargen gir den en dristig og fryktløs følelse, men i virkeligheten er den litt mer konservativ!

Tatt i betraktning at høydepunktene i ombre-stil ikke går direkte til roten, er dette utseendet flott ved at det lar en klient være uttrykksfull uten å bli for gal ved å gå helt rød.

Hvilke produkter anbefaler du for å lage og opprettholde dette utseendet?

For å lage røde høydepunkter på mørkt hår, er de essensielle produktene som trengs, en lysner som er balayage-vennlig, en rød direktefarging eller halvpermanent farge du ønsker, og dine favorittskåler/pensler å male med. Jeg brukte Oligo Black Light Lightener med 40 volumutviklere til å male klientens høydepunkter og løfte henne til nivå 8. Jeg påførte deretter Goldwell Elumens røde direkte fargestoff i skyggen RR@all.

Når det gjelder vedlikehold, er konsekvent hjemmepleie nøkkelen! For motefarger som dette er en fargesikker sjampo helt nødvendig for langvarige resultater. Et godt valg for dette utseendet ville være en sjampo som inneholder rødt pigment for å holde fargen frisk mellom salongbesøk. Skjem bort håret ditt på samme måte som stylisten din gjør, og det vil takke deg!

Hvilken type klient vil du anbefale dette utseendet?

En ting jeg liker mest med rød hårfarge er at det er så mange måter å tilpasse den på. Ikke alle liker den samme røde fargen for hudtypen, men det er greit fordi det er alltid en måte å justere det på!

Selv om noen mennesker foretrekker en veldig varmfarget rød hårfarge, kan andre dra mer nytte av en rød med en rosa eller lilla tone. Nyanser som rødfiolett eller rødbrun er dypere i fargen, noe som gjør dem til gode alternativer for klienter som ønsker et snev av rødt i håret, men ikke vil bli for gal!

En flott ting om disse høydepunktene i spesielt rødt hår er at de ikke kommer direkte fra roten. De er mykere, mer naturlige og lettere å vedlikeholde. Etter hvert som tiden går, kan en klients fargetjeneste være så enkel som å tonet den røde igjen for en forfriskning når den forsvinner i stedet for først å måtte berøre høydepunktene. Det er det fine med balayage: den vokser uanstrengt ut!

Dette er det perfekte utseendet for noen som ønsker å bli litt gale med sin røde hårfarge med høydepunkter uten å forplikte seg til en rotoppdatering noen få uker. Kunder har et travelt liv som det er. Som frisør liker jeg å gjøre det til mitt oppdrag å gjøre hårpleien så lett som mulig!

Nydelige ravrøde høydepunkter

Spørsmål og svar med stilskaperen, Naomi Chriscoe
Kreativ frisør / Updo -spesialist @ Sky Parlorsalong i Raleigh, NC

Hvordan vil du beskrive dette utseendet, og hva er din favoritt ting med det?

Jeg føler at dette er det perfekte varme utseendet for den kommende kalde sesongen. Jeg elsker alle de nydelige ravtonene. Min favoritt ting med dette utseendet er at det er så mye dimensjon og dybde til det jordbærrøde håret med blonde høydepunkter. Det er enda vakrere på nært hold enn det er langt unna.

Hvilke produkter anbefaler du for å lage og opprettholde dette utseendet?

Mine favoritt stylingprodukter jeg brukte på henne var KMS 2-in-1 Hairspray for å lage strandbølgene og beskytte henne mot varmen, i tillegg til KMS Spray Wax for å gi henne den strålende tekstur uten den sammenfiltrede følelsen av saltspray .

Hvilken type klient vil du anbefale dette utseendet?

Dette utseendet er flott for lyse til middels hudtoner. Det fungerer best for alle med middels til mørkt brunt hår (eller noen som allerede har mørkt rødt hår). Jeg brukte en permanent mørk rødbrun farge for hennes grunnfarge, så det er et vedlikehold hver sjette uke å få rørt røttene og holde endene tonet til den perfekte lønnesirupfargen.

Reflekterende røde høydepunkter i brunt hår

Spørsmål og svar med stilskaperen, Nicole Sand-Stelzer
Eier @ Rose Colored Glasses Salon i Manitowoc, WI

Hvordan vil du beskrive dette utseendet, og hva er din favoritt ting med det?

For å holde fargen så lav vedlikehold som mulig, gjorde vi basen hennes til en reflekterende nøytral versjon av hennes naturlige nivå. Jeg oppdaterte noen av hennes forrige balayage på utvalgte områder og la til babylights rundt ansiktet hennes for refleksjon ved hjelp av Lupe Voss Power Painting -teknikk.

For ekstra dybde og dimensjon smelter jeg en dyp, blåbasert rød (for å holde tonen mer ekte rød, vel vitende om at den vil falme mellom toårige vedlikeholdsavtaler til hennes mellomlengder) i diagonale paneler i ryggen og medium diagonale skiver gjennom toppen, og ryggene blir lett diffuse.

Jeg elsker den ekstra dybden som den røde hårfargen ga tilbake til hennes solopplyste lokker og måten den nøytrale basen gjør at rødt og kobber kan ta søkelyset på. Den sanne mesteren for dette utseendet er de sømløse lagene jeg skapte ved hjelp av skjæresystemet Head Shape Matters. Vi er i stand til å oppnå bevegelse uten at det går ut over hennes omkretsstyrke.

Hvilke produkter anbefaler du for å lage og opprettholde dette utseendet?

For å opprettholde den vakre glansen og forhindre falming bruker hun Aveda Color Conserve sjampo og balsam. For å beskytte håret mot varmestyling la jeg til Avedas Pure Abundance Style Prep samt Phomollient for volum og glans, sammen med noen spray av Avedas nye Texture Tonic (min nye personlige favoritt for hver hårtype).

Hvilken type klient vil du anbefale dette utseendet?

Denne vakre kvinnen fører en veldig aktiv livsstil. Som et henvisningsprogram vi har brukt tidligere, samarbeidet vi med et lokalt treningsstudio og byttet gavekort. Denne henvisningen var en livsendrende motivator for denne kvinnen. Hun har gått ned over 120 kg det siste halvannet året. Så krøllete eller rett, dette snittet og fargen ser bra ut på å gå på treningsstudio seks dager i uken, eller kajakkpadling og villmarkscamping i en uke i Boundary Waters.

Med den nøytrale basen er denne fargen med lite vedlikehold perfekt for grå dekning og minimerer kontrasten ved hennes nye vekst. Dette gjør det mulig for brukeren å ha en vakker reflekterende dimensjon som opprettholdes hver sjette til åtte uke for grå dekning på basen og to ganger i året for mellomlengder til ender.

Myke kobberrøde høydepunkter

Spørsmål og svar med stilskaperen, Chauncey Brelin
Lisensiert frisør @ Bellissimo Salon i Sandy, OR

Hvordan vil du beskrive dette utseendet, og hva er din favoritt ting med det?

Jeg vil beskrive dette utseendet og høydepunktene som klare for høsten. Det er varmt og innbydende og legger til en sexy vri på den tradisjonelle fargen. De myke balayage -kobberlysene er min favorittdel. Dette utseendet kan brukes hver dag, men også stylet for å gi en uttalelse.

Hvilke produkter anbefaler du for å lage og opprettholde dette utseendet?

Jeg anbefaler Joico Color Lover sjampo og balsam til alle mine lyse røde. For styling anbefaler jeg at du alltid bruker et varmebeskyttende middel før du legger til krøller med flatjern og Paul Mitchell Smoothing Serum til slutt.

Hvilken type klient vil du anbefale dette utseendet?

Dette røde håret med høydepunkter kan lages for alle med balayage -teknikken, men jeg vil anbefale denne fargen på rødt for noen som ønsker å komme med en uttalelse eller en pop med hverdagens stil.

Mahogny røde høydepunkter

Spørsmål og svar med stilskaperen, Makenzie Dellinger
Stylist @ Salon Blu i York, PA

Hvordan vil du beskrive dette utseendet, og hva er din favoritt ting med det?

Dette er en flott høstfarge, spesielt hvis du er en kvinne over 40. Den har en mørk brun base med en blandet mahogny rød balayage. Det blander ønsket om varmere høsttoner med den veldig populære balayageteknikken!

Det skulderlange håret utfyller stilen med de myke bølgene! Min favoritt ting om det er de forskjellige tonene i den røde balayagen.

Hvilke produkter anbefaler du for å lage og opprettholde dette utseendet?

Jeg anbefaler Aveda Madder Root sjampo og balsam for å opprettholde den rike mahognifargen. For å lage dette utseendet, anbefaler jeg produkter for tekstur og holdbarhet. Jeg brukte Aveda Pure Abundance og Thickening Tonic for å gi håret mer volum og grep og Aveda Controlforce Hairspray når jeg krøllet håret for å holde.

Hvilken type klient vil du anbefale dette utseendet?

Denne frisyren med høydepunkter ville være flott for en rekke kunder. Det er flott for klienten med lite vedlikehold fordi balayage vokser grasiøst ut. Det er flott for noen som leter etter en fargeendring til høsten fordi mahogni er en fin, varm tone som lett kan endres ved neste avtale.

Høstfarger som denne mahogni, er også flotte for kvinner over 50 år.

Dette utseendet kan oppnås for alle med ekstremt tykt til finere hår. Det er det fine med en blandet balayage! Ideelt sett vil jeg anbefale denne fargen på en varmere hudtone med litt mer pigmentering. Den mørkere roten vil være litt for hard på en veldig lys hudtone.

Middels brunt hår med røde høydepunkter

Spørsmål og svar med stilskaper, Kristi Laychak
Medeier @ Classic Hair and Makeup i Pittsburgh, PA

Hvordan vil du beskrive dette utseendet, og hva er din favoritt ting med det?

Disse høydepunktene og hårfargen ble laget som en overgang fra en sommerbalayage. Vi gikk for en flerfarget rød hårfarge med høstvibber. Jeg brukte en fargesmelteteknikk for å gi massevis av dimensjoner, og blande permanent rotfarge gjennom midtakselen med to demi permanente glans over endene.

Min favoritt med middels brunt hår med røde høydepunkter er hvor allsidig det er. Avhengig av lyset vil forskjellige farger dukke opp gjennom endene. Den beste delen av dette utseendet er at det kan vedlikeholdes med en enkel rotoppdatering og glans.

Hvilke produkter anbefaler du for å lage og opprettholde dette utseendet?

For å oppnå denne røde hårfargen formulerte jeg meg med Kenra Reds og Kenra Metallics:

Røtter smeltet gjennom midtakselen med permanent - 1 oz 6RR, 1 oz 6RC, 1/2 oz 6N, 2 1/2 oz 20 volum

To forskjellige Demi -glosser smeltet over ender - 1 oz 8BrM, 2 oz 9 volum og 1/2 oz 8C, 1/2 oz 7VM, 9 volum

For å holde fargen mest levende, anbefalte jeg å skylle håret med kjøligere vann og sjamponering med Kenra Color Charge. Vi brukte IGKs Sunday Funday til å style disse teksturerte strandbølgene som ble laget med et 1 1/2 tommer jern.

Hvilken type klient vil du anbefale dette utseendet?

Denne spesielle hårfargen ville se best ut på noen med en gylden eller oliven hud. Det er en veldig varm og rik rød farge. Det samme utseendet med fiolettbaserte røde toner ville være flott for klienten med rosa undertoner i huden.

Jeg tror fargesmelting fungerer best på klienter med lengre hår. Modellen på dette bildet er en travel mor og lærer som liker å trene. Hennes lange hår er lett å trekke opp under treningen, men kan styles ned med krøller for et morsomt, men profesjonelt utseende. Vedlikeholdet er så enkelt som en rotoppdatering, og endene hennes kan endre toner ved hvert besøk hvis hun kjeder seg med fargen.

Violette og kobberrøde høydepunkter

Spørsmål og svar med stilskaperen, Kari Donahue
Fargespesialist @ Japa Salon i Stillwater, MN

Hvordan vil du beskrive dette utseendet, og hva er din favoritt ting med det?

Dette er en rød fiolett og kobber balayage med høydepunkter. Jeg elsker dette utseendet fordi jeg elsker tonernes rikdom. Jeg elsker dimmensjonen og dybden det gir håret for å fremheve teksturen i kuttet.

Hvilke produkter anbefaler du for å lage og opprettholde dette utseendet?

Mitt favorittprodukt for dette utseendet er Shu Uemuras Texture Wave. Det gir flott tekstur og definisjon for beachy bølger.

Hvilken type klient vil du anbefale dette utseendet?

Balayage som dette er flott for kunder med lite vedlikehold, så vel som klienten "hver sjette uke". Ved å bruke en skyggerotfarge som er nær den naturlige fargen, kan klienten bruke denne fargen litt lenger hvis de velger det.

Jeg elsker at det tillater klienter som ikke liker å være slave for håravtalene sine å ha et mer fashionabelt utseende!

Intense fiolette røde høydepunkter

Spørsmål og svar med stilskaperen, Kellie Paige Tiffin
Frisør / sminkeartist @ Salon Bliss i Ocala, FL

Hvordan vil du beskrive dette utseendet, og hva er din favoritt ting med det?

Jeg elsker å gjøre rødt, spesielt fiolettrøde hårfarger! For dette utseendet brukte jeg en intens fiolett rød ved basen hennes og en lysere mer intens rød for å legge popene langs hennes del og rundt ansiktet hennes.

Min favoritt med denne fargen er at den har så mange dimensjoner, og i forskjellig belysning ser den så helt annerledes ut. Å legge til litt dimensjon legger til bevegelse og skift i håret og holder det fra å se så flatt ut.

Hvilke produkter anbefaler du for å lage og opprettholde dette utseendet?

Jeg anbefaler alltid å bruke profesjonelle produkter for å opprettholde hårets farge, livlighet og tilstand. Med fargebehandlet hår bør du alltid bruke sulfatfrie produkter. Jeg liker Joico rød sjampo og balsam veldig godt. Det er en pigmentert sjampo som gir farge tilbake til håret for å opprettholde fargen mellom timene.

Du vil også bruke lav varme når du stryker håret flatt eller krøller det.

Hvilken type klient vil du anbefale dette utseendet?

Jeg vil ikke anbefale rødt for noen som ønsker noe lite vedlikehold, eller hvis de tilbringer mye tid ute i solen eller i vannet. Rødt krever mye vedlikehold og kan falme veldig raskt hvis det ikke vedlikeholdes ordentlig.

Jeg vil anbefale denne fargen til noen som har middels til grovt hår og som kan få hårfargen oppdatert hver sjette til åtte uke. Det er bra for alle med lys til middels hud med nøytrale hudtoner for å tilføre varme.

Fler dimensjonale røde høydepunkter

Spørsmål og svar med stilskaper, Krista Skaggs
Frisør / kolorist @ The Dandelion Salon & Barbershop i Clovis, CA

Hvordan vil du beskrive dette utseendet, og hva er din favoritt ting med det?

Dette er en flerdimensjonal rød. Jeg elsker hvordan de forskjellige tonene komplimenterer hennes snitt for å skape det perfekt rotete og innlevde utseendet, men det ser fortsatt friskt og rikt ut med varmen vi la til.

Hvilke produkter anbefaler du for å lage og opprettholde dette utseendet?

Jeg brukte Joico Lumishine til å lage dette utseendet. På basen til midtakselen brukte jeg like deler av 5nwb og 5nc. På de forhåndsbelyste seksjonene flettet jeg 6nc fra midtakselen til ender, og sørget for å la noen forhåndsbelyste områder være ute.

Jeg avsluttet med en glasur i bollen med Lumishine Demi Permanent væske 7nwb. For vedlikehold anbefaler jeg en sulfatfri sjampo for å forhindre falming.

Hvilken type klient vil du anbefale dette utseendet?

Når jeg bruker varme, er jeg alltid forsiktig med å legge merke til varme i hudfarge og øyetone. Hvis hudtonen og øyetonen er varm, vil jeg ikke anbefale dette utseendet for å unngå å bli for varm.

I dette tilfellet hadde gjesten min varme i hudtonen og vakre grønne øyne. De røde tonene komplimenterte det grønne i øynene hennes og fikk dem til å skille seg ut. Jeg elsket sluttresultatet for henne.

Røde høydepunkter i mørkt svart hår

Spørsmål og svar med stilskaperen, Sarah Cabral
Stylist / Independent Booth Renter @ Mg Salon i Medway, MA

Hvordan vil du beskrive dette utseendet, og hva er din favoritt ting med det?

Denne røde balayagen med løse bølger er dagens heteste hårtrend! Det jeg liker mest med de innlevde røde høydepunktene på svart hår er at den lar deg ha en fasjonabel og trendy frisyre med lite vedlikehold.

Den skyggelagte roten sletter alle harde utvekstlinjer som du ville ha med tradisjonelle foliehøydepunkter.

Hvilke produkter anbefaler du for å lage og opprettholde dette utseendet?

For å få dette utseendet brukte jeg først Goldwell Topchic farge 5N og 4B med 10 volumutviklere for grunnfargen og smeltet den ned. Jeg balayaged deretter med Oligo leire lightener på samme tid. For den siste røde tonen brukte jeg Goldwell Colorance 5RB.

For å style, bruk en varmebeskytter først, deretter et lett hårspray og 1-tommers krøllejern. Til slutt børster du forsiktig ut krøllene med fingrene.

Rødt har en tendens til å falme raskt, så sørg for at du bruker en profesjonell fargebeskyttende sjampo og balsam. Farget sjampo og balsam kan også brukes for å hjelpe fargen til å vare lenger.

Hvilken type klient vil du anbefale dette utseendet?

Svart hår med røde høydepunkter er ideelt enten du har en lys hudfarge eller en olivenfarge, blå øyne eller brune. Hvis du leter etter ideer for farging av rødt hår for et nytt nytt utseende, er denne røde balayagen noe for deg!

Kule røde høydepunkter i fletter

Spørsmål og svar med stilskaperen, Joey Gomes
Frisør i New York, NY

Hvordan vil du beskrive dette utseendet, og hva er din favoritt ting med det?

Min inspirasjon kom fra alle de veldig kule jentene som ønsker et kult og fasjonabelt utseende. Å beholde den naturlige fargen i basen gir balanse for hennes generelle utseende!

Hvilke produkter anbefaler du for å lage og opprettholde dette utseendet?

Først og fremst anbefaler jeg blekemiddel av høy kvalitet (ikke hydrogenperoksid som bruk i foliering eller frosting) for å få et jevnt resultat. Du trenger ikke la håret bli for blondt fordi toneren blir rød. For toneren velg en veldig lys rød linje 6.66 og rød intensifier for å få en veldig lys rød på balayage!

For å opprettholde dette eksempelet på røde høydepunkter, må klienten returnere en gang i måneden for å gjenta toneren. Jeg anbefaler alltid hjemme-behandlinger mellom timene for å holde håret sunt.

Hvilken type klient vil du anbefale dette utseendet?

Jeg anbefaler dette utseendet for folk som har en veldig kul motefornemmelse fordi dette er et rockestjernelook. Siden vi beholdt den naturlige grunnfargen, fungerer dette utseendet godt for de fleste hudtoner.

Brennende lyse røde høydepunkter

Spørsmål og svar med stilskaperen, Jenifer Pessina
Frisør / hårfargespesialist @ Foiled Rotten Salon i Jacksonville, FL

Hvordan vil du beskrive dette utseendet, og hva er din favoritt ting med det?

Dette er en bayalombre -teknikk. Håret hennes ble forhåndsinnstilt for måneder siden, noe som gir oss muligheten til å lage forskjellige utseende hvert besøk. Jeg elsker fargegradueringen fra en varm brun til en brennende rød.

Hun har en konservativ jobb, men en bekymringsløs livsstil, så jeg føler at hårfargen virkelig gjenspeiler hvem hun er og hvordan livet hennes er.

Hvilke produkter anbefaler du for å lage og opprettholde dette utseendet?

Sulfatfrie sjampoer og balsam er et must når du bruker dristige farger! Daglig sjamponering er et nei nei. Jeg anbefaler Redken Color Magnetics Shampoo and Conditioner og Pillow Proof tørrsjampo.

Hvilken type klient vil du anbefale dette utseendet?

Jeg føler ærlig talt at enhver klient kan ha fet farge. Hvis det får deg til å føle deg pen, gå for det! Denne brennende røde er best på varmere hudtoner og mørkere øyne. Hvis du har lysere hud og lysere øyne, liker jeg de kjøligere, mer fiolette tonene.

Gyllen lysebrunt hår med jordbærrøde høydepunkter

Spørsmål og svar med stilskaperen, Sebastian Langman-Kirtley
Eier/Master Colorist @ The Keep Salon i Falmouth, MA

Hvordan vil du beskrive dette utseendet, og hva er din favoritt ting med det?

Dette utseendet er både levende og mykt, med en høy glanset kobberbase med aksenter av jordbær og gull.

Jeg elsker at håret har tonnevis med kontrast, men fortsatt spiller i kobbertonefamilien og holder utseendet naturlig. Jeg liker også plasseringen av høydepunktene. Less is more med balalyage!

Hvilke produkter anbefaler du for å lage og opprettholde dette utseendet?

For å lage lysebrunt hår med røde høydepunkter, anbefaler jeg å bruke L’oreal Platinium Plus pasta -lightener med 20 volum, etterfulgt av en Dia Light -glans (surbasert demi) i en ren gyllen tone.

Når du markerer røde baser, er det viktig å ikke "overheve" høydepunktene. Du vil etterlate varme for å utfylle grunnfargen.

Hvilken type klient vil du anbefale dette utseendet?

Balayage er flott for alle. Det er lite vedlikehold og kan tilpasses helt etter klientens hårklipp, tekstur og ansiktsform.

Generelt ser kobberrøde og blonde høydepunkter på brunt hår best ut på de med varm elfenbenhud, og også de med fregner. Mahogni, rødbrun og fiolettbaserte røde er et flott alternativ til kobber for de med kule hudtoner.

Høstens røde høydepunkter i blondt hår

Spørsmål og svar med stilskaperen, Katelyn Greer
Frisør @ Amber Rene Salon i Sandy, UT

Hvordan vil du beskrive dette utseendet, og hva er din favoritt ting med det?

Dette er en høstsmelting. Min favoritt ting om disse røde høydepunktene på blondt hår er hvor dimensjonalt det er. Den har så mange forskjellige toner for å gi den dybde og få den til å se rik ut.

Hvilke produkter anbefaler du for å lage og opprettholde dette utseendet?

Jeg anbefaler definitivt en fargesikker sjampo og balsam. Vi brukte Kevin Murphy Angel Wash. Angel Wash gir volum til finere hår og tilfører fuktighet uten å tynge det.

Varmebeskyttelse er også så viktig for blondt hår med røde høydepunkter. Vi brukte Kenra Blow Dry Spray som er min favoritt! Det beskytter håret mot varme og gir utrolig glans.

Hvilken type klient vil du anbefale dette utseendet?

Fargesmelting eller flekker i røttene fungerer veldig godt med alle hårtype. Det jeg liker med dette utseendet er hvor lite vedlikehold det har. Du kan gå litt lengre mellom avtalene fordi det ikke er linjer og det smelter sammen når det vokser ut.

Rødt fungerer godt med mange hudtoner. Med denne røde kobbersmelten vil lys hud virkelig få den til å poppe.

Dimensjonale røde høydepunkter

Spørsmål og svar med stilskaperen, Alejandra Jim
Sertifisert hårfarge / eier @ Eternity Beauty Salon & Supply i Pembroke Pines, FL

Hvordan vil du beskrive dette utseendet, og hva er din favoritt ting med det?

Dette er en dimensjonal rød balayage gjort med mitt favoritt hårprodukt, Olaplex. I solen er dette dimensjonale utseendet en levende farge, men det forblir klassisk og elegant om natten.

Hvilke produkter anbefaler du for å lage og opprettholde dette utseendet?

For å opprettholde dette utseendet, anbefaler jeg Fire Opal Cooper + Ruby Red farge vaskesjampo Gem Lites i 10 minutter og balsam annenhver uke. Du kan også lage disse myke bølgene med et 1 1/4-tommers Hot Tools-strykejern på 375 grader etter påføring av Moroccanoil Heat Protection. Avslutt med Moroccanoil Hairspray i middels hold.

Hvilken type klient vil du anbefale dette utseendet?

Denne hårfargen er perfekt for varm hud eller lys til gullfarget hud.

Mørk sjokolade kirsebærsmelting

Mørk sjokolade kirsebærsmelting gir svart hår en utrolig glans og en ekstra morsom fargefarge. Stylist Lauren Hassinger fra Pennsylvania anbefaler det for mørkere naturlige brunetter. "Det er lavere vedlikehold hvis skyggen ligner din naturlige base," forklarer hun.

Røde toner som en mørk kirsebær kan falme raskt, så Hassinger foreslår Lakme Teknia Ultra Red -sjampoen. "Når den legges inn i ditt hårpleieprogram hjemme, vil den svarte med røde høydepunkter se helt nye ut mellom salongavtaler."

Røde høydepunkter i brunett hår

Spørsmål og svar med stilskaperen, Estefany Bouché
Hair Artist @ Studio 209 i El Paso, TX

Hvordan vil du beskrive dette utseendet, og hva er din favoritt ting med det?

Dette er en dimensjonal balayage. Jeg elsker hvordan de røde høydepunktene er blandet og hvordan det brune får det røde til å se så lyst ut.

Hvilke produkter anbefaler du for å lage og opprettholde dette utseendet?

For å lage dette utseendet brukte jeg Syncro Lift fra Paul Mitchell, Paul Mitchell fargenivå 3 for det brune og Paul Mitchell XG nivå 5 for det røde, samt en PM Shine for å få fargen til å vare lenger og gi den det skinnende utseendet .

For å beholde dette utseendet anbefaler jeg Awapuhi Ginger. Det vil beskytte fargen mot å falme og tilfører protein som håret trenger.

Hvilken type klient vil du anbefale dette utseendet?

Jeg anbefaler dette utseendet for enhver hårtekstur og hudfarge. Jeg anbefaler ikke dette for alle som trenger å beholde naturlige toner i håret for arbeid.

Mørke plommerøde høydepunkter

Spørsmål og svar med stilskaperen, Dezarae Isaacson
Color & Cutting Specialist @ True Aveda Lifestyle Salon i Las Vegas, NV

Hvordan vil du beskrive dette utseendet, og hva er din favoritt ting med det?

Dette er en dimensjonal rød. Det er en mørkere plomme rød bleknet til en lysere levende rød på endene. Min favoritt med denne fargen er hvor dimensjonal den er. Jeg brukte visse skillinger ND to forskjellige formler for dette utseendet. Du kan ikke slå Aveda -glansen!

Hvilke produkter anbefaler du for å lage og opprettholde dette utseendet?

Jeg laget dette utseendet med Aveda Demi Permanent Hair Color som er 99% naturlig avledet. Produktene jeg anbefaler for å opprettholde dette utseendet er Aveda Color Conserve sjampo og balsam.

Til styling brukte jeg Aveda Color Conserve Daily Hair Protect for å beskytte mot varme, legge til glans og fuktighet, samtidig som fargen holder. Jeg brukte også Aveda Confixor flytende gel for å holde stilen. Etter curling brukte jeg NEW Aveda Texture Tonic for å legge til tekstur og øke glansen.

Hvilken type klient vil du anbefale dette utseendet?

Dette utseendet er perfekt for klienten som har en travel livsstil og trenger noe veldig lite vedlikehold. Hun kom inn med blond balayage som jeg hadde gjort for omtrent fem måneder siden og ønsket en drastisk endring uten forpliktelse til permanent hårfarge. På denne måten vil det visne gradvis, og når hun er klar for noe nytt, vil det være lett å bytte opp!

Denne typen rød ser flott ut stort sett med brun hud. Hvis gjesten har mer lys hud, ville jeg tilsette litt kobber i formelen.

Røde fiolette høydepunkter

Spørsmål og svar med stilskaperen, Kamee Kwak
Hair and Fashion Stylist @ Kamee Style i Montgomery, AL

Hvordan vil du beskrive dette utseendet, og hva er din favoritt ting med det?

Basen har en mørk rød/brun hårfarge med røde fiolette høydepunkter. Jeg elsker hvordan høydepunktene skaper dimensjon og viser frem teksturen til hårklippet.

Hvilke produkter anbefaler du for å lage og opprettholde dette utseendet?

Anbefal alltid en fargesikker sjampo og balsam som Unite 7 Seconds for å opprettholde fargen din. Rødt hår har en tendens til å falme, men hvis du bruker en sjampo og balsam som er parabenfri og sulfatfri, vil det vare lenger.

For å style begynte jeg med Unite Smooth and Shine og påførte den fra midtskaftet til ender. Jeg sprayet deretter Unite Liquid Dust på røttene hennes og brukte en stor rund børste til å føne håret. Etter at håret var helt tørt, brukte jeg et 1-tommers fatkrøllejern for å lage strandbølger.Jeg sprayet hver krøll med Unite Texturiza og børstet håret hennes. Vi avsluttet med Unite Go 365 Hairspray.

Hvilken type klient vil du anbefale dette utseendet?

Rød fiolett hårfarge er perfekt for noen med en lys til middels hudfarge med rosa undertoner. Jeg anbefaler å ha en stylist som hjelper deg med å opprettholde hårfargen din. Den må oppdateres hver sjette til åtte uke. Subtile mørkerøde høydepunkter vil fungere med enhver hårtype og tekstur, men jeg liker det best på naturlig krøllete hår.

Sjokoladebrunt hår med røde høydepunkter

Spørsmål og svar med stilskaperen, Marissa Cazares
Balayage Specialist @ Blush På Bishop Arts Salon i Dallas, TX

Hvordan vil du beskrive dette utseendet, og hva er din favoritt ting med det?

Dette er en rød balayage aka brunt hår med røde høydepunkter. Min favoritt ting med balayage er at det er veldig dimensjonalt og det er sanne farger som kommer ut når håret er vinket. Det ser bra ut rett også!

Hvilke produkter anbefaler du for å lage og opprettholde dette utseendet?

Jeg vil anbefale å ikke vaske håret ditt noen gang. Når du vasker håret ditt, anbefaler jeg å bruke en sulfatfri sjampo samt en fargebehandlet sjampo for røde. Joico har noen flotte!

Hvilken type klient vil du anbefale dette utseendet?

Brunt med røde høydepunkter er høyere vedlikehold, så jeg vil ikke anbefale det for personen som ikke har tid til å komme inn i frisørsalongen hver sjette til åtte uke for å oppdatere fargen. Dette er en flott farge for enhver hårtype/tykkelse. Jeg personlig tror alle hudtoner kan bære disse tonene bortsett fra de som har røde kinn eller rosacea fordi det kan få ut mer rødhet i huden.

Sangria Red Highlights on Black Hair

Spørsmål og svar med stilskaperen, Emily Bethlehem
Frisør / kolorist @ aksenter fra topp til tå i Bethlehem, PA

Hvordan vil du beskrive dette utseendet, og hva er din favoritt ting med det?

Dette er en rød sangria balayage! Denne dype roten er den perfekte fargen for høsten. Alle hopper på balayage -trenden akkurat nå, men å legge til en rød tone er litt annerledes!

Røde er så morsomme og vågale, og jeg elsker hvordan de kan ta forskjellige toner i forskjellig belysning.

Hvilke produkter anbefaler du for å lage og opprettholde dette utseendet?

For å lage dette utseendet, farget jeg først hennes gjenvekst med Framesi Eclectic 2NE +basic. Det er en ammoniakkfri farge og vil langsomt falme ut, men vil bidra til å blande gråtoner. Fra begynnelsen kom jeg tilbake med vinklede balayageseksjoner og påførte lyn. Vi holdt lyseren tyngre på endene av håret og spredte det til toppen for et mykere, voksen utseende.

På rent tørt hår påførte jeg Framesi Eclectic 5ME + 7RE + ekstra på alle opplyste stykker. Etter vask elsket jeg fargen, men ville ha en ekstra farge, så jeg la til en glasur av Matrix Color Lacquer RED over håndkle tørket hår. Vi stilte deretter løse bølger med 1-tommers krøllejern.

For å opprettholde denne fargetypen foreslår jeg en sulfatfri sjampo og balsam. Hårfarge er en investering, og du bør virkelig bruke vaskeprodukter av høy kvalitet, slik at du ikke vasker fargen i avløpet! Jeg elsker Framesi Color Lover sjampo og balsam, i tillegg til Davines Alchemic Red sjampo og balsam. I tillegg vil vasking sjeldnere og med kaldt vann hjelpe fargen til å vare enda lenger.

Hvilken type klient vil du anbefale dette utseendet?

Rød hårfarge er så allsidig. Det kan fungere med nesten hvilken som helst hudfarge. En mørk base bidrar til å gjøre det røde mer dramatisk.

Jeg anser dette som en motefarge, noe som betyr at det vil bli litt mer arbeid å vedlikeholde. Planlegger å gå tilbake til salongen for å oppdatere den røde fargen med en glasur på omtrent fire til seks uker.

Deep Magenta Red Highlights

Spørsmål og svar med stilskaperen, Rachel Menchken
Designer @ Hair To Dye For i Easton, PA

Hvordan vil du beskrive dette utseendet, og hva er din favoritt ting med det?

Dette er en rik rød balayage. Jeg elsker dimensjonen til den mørkere basen og popene av lysstyrke som kommer gjennom.

Hvilke produkter anbefaler du for å lage og opprettholde dette utseendet?

Jeg sender alltid kundene mine hjem med en fargesikker sjampo, ellers kan jeg ikke garantere at fargen ikke forsvinner. Jeg elsker Arrojo Color Care -sjampoen og Pureology Hydrate -sjampoen. Jeg anbefaler å komme inn i salongen hver sjette til åtte uke for en glasur eller toner for å friske opp det røde. Dette vil holde den rik og skinnende.

Balayage er en fantastisk teknikk fordi etter hvert som håret vokser, får du ikke en hard linje, men mer myk vokser ut. Etter at jeg hadde rørt opp den grå, håndmalte jeg de lettere bitene med Wella Free Lights, deretter tonet med Goldwell Colorance. Jeg har jobbet med noen få forskjellige fargelinjer, og Goldwells røde er like uforlignelige.

Hvilken type klient vil du anbefale dette utseendet?

Jeg tror ærlig talt at enhver hudtone kan trekke seg rød. Jeg har veldig lys hud og hadde det i årevis! Klienten min på bildet har nydelig olivenhud som utfyller håret hennes så godt. Jeg elsker at denne fargen er levende og morsom, men fortsatt ikke helt en fantasifarge i ansiktet ditt. Enten du jobber på et kontor eller et kunstgalleri, tror jeg hvem som helst kan rocke dette!

Dimensjonal dyp rød hårbalayage

Spørsmål og svar med stilskaperen, Hope Toyra
Frisør @ Bliss Salon & Spa i Lafayette, IN

Hvordan vil du beskrive dette utseendet, og hva er din favoritt ting med det?

Dette utseendet er en dimensjonal rød balayage med store, myke krøller. Dette er organisk håndmalte høydepunkter med en dyp rød fra base til ender. Høydepunktene setter grunnlaget for det røde slik at det kan bli lysere på noen flekker og mørkere i andre for å skape en dimensjonal, fargesmeltende, iøynefallende høstfarge!

Min favoritt med denne fargen er balayage -effekten. Det gir bevegelse og pop til enhver farge eller stil!

Hvilke produkter anbefaler du for å lage og opprettholde dette utseendet?

For å lage dette utseendet, anbefaler jeg et 1,5-tommers fatstrykejern med AGHair tousled texture spray for volum, AGHair arganolje for glans og hydrering, og Pravana Super Shape hårspray for å få det til å vare!

For å opprettholde fargen anbefaler jeg GemLites Colorwash i Ruby for å holde den røde levende mellom salongavtaler. Jeg liker også hvilken som helst Aquage-sjampo og balsam fordi de alle er fargesikre.

Hvilken type klient vil du anbefale dette utseendet?

Det vakre med rød hårfarge er at det er så mange forskjellige nyanser, noe som gjør det vakkert på så mange hudtoner! Fra fersken blek hud til varme mørkere nyanser, kan rødt fungere for dem alle.

For lysere hud vil jeg anbefale oransjerød, rik kobberrød eller mørk rødbrun. For dypere hudtoner, prøv bær eller vin nyanser av rødt.

Rødt er en morsom hårfarge, men for å komme med en uttalelse må du følge med på vedlikeholdet. Rødt er ikke en farge jeg vil anbefale til noen som leter etter salongavtaler bare en eller to ganger i året. Rødt krever konsistente salongbesøk for å ta på eller oppdatere fargen din!

Høst Chic

Spørsmål og svar med stilskaperen, Carlie Lynch
Frisør @ Salon Thairapy i Niagara Falls, ON

Hvordan vil du beskrive dette utseendet, og hva er din favoritt ting med det?

Jeg vil beskrive dette mørkebrune håret med røde høydepunkter som en elegant måte å sette høst og sass i frisyren din. Jeg har en farge, men er fortsatt superprofesjonell og bærbar!

Min favoritt ting ved dette utseendet er hvordan den mørke naturlige fargen overgår til den røde.

Hvilke produkter anbefaler du for å lage og opprettholde dette utseendet?

For å opprettholde dette utseendet anbefaler jeg definitivt en fargesikker sjampo, en dyp balsam for å holde endene sterke, og kanskje til og med en rødfarget sjampo eller balsam for å holde endene friske!

Hvilken type klient vil du anbefale dette utseendet?

Jeg anbefaler denne stilen til noen som ønsker et dristig utseende som fremdeles kan brukes uformelt. Det er best for mørkere hudtoner, slik at klienten ikke ser for vasket ut, og noen som kan opprettholde et godt forhold til stylisten sin, slik at kuttet og fargen holder seg i god form også!

Blandet karamell og røde høydepunkter

Spørsmål og svar med stilskaperen, Shelby Kay Shankula
Lisensiert kosmetolog / stylist @ La Bella Hendersonville i Hendersonville, TN

Hvordan vil du beskrive dette utseendet, og hva er din favoritt ting med det?

Dette er en blandet rød karamellbalayage, og det er min favorittblanding å gjøre i høstsesongen. Det er en fin måte å legge til noe annerledes uten å forplikte seg helt til et helt nytt utseende. Det går også lett over i juletiden!

Hvilke produkter anbefaler du for å lage og opprettholde dette utseendet?

Vi brukte Original Mineral Project Sukuroi som er en skytebalsam. Dette går på håndkle tørket hår for å hjelpe glatt og tilstand før styling. Det kan også gå på tørket hår som et sluttprodukt. Vi elsker det!

For å lage krøllene brukte vi et 1 1/4-tommers krøllejern. Kjør fingrene gjennom krøllene og avslutt med en havsaltspray for å legge til litt tekstur og holde mens du gir et løst, strandbølget utseende.

Flertallet av mine klienter er latina eller asiatiske, så når du har en oliven hudtone eller en mørkere hudfarge, utfyller disse varmere blandingene virkelig funksjonene og gir dimensjon til det naturlig mørke håret med røde høydepunkter uten å måtte bryte basen.

Ikke vask håret hver dag, og kjøligere vann er nøkkelen med rød hårfarge!

Hvilken type klient vil du anbefale dette utseendet?

Hver klient er forskjellig, men dette røde høydepunktshåret er flott for alle som ønsker å endre det mens det holder det blandet og subtilt.

Du vil bidra til utvikling av området, dele siden med vennene dine

wave wave wave wave wave