20 heteste røde hår med blonde høydepunkter for 2022

Innholdsfortegnelse

Enten du er en naturlig rødhår eller ønsker å farge det nymalte røde håret ditt med blonde høydepunkter, finner du fantastisk inspirasjon nedenfor! Når det gjelder rødt, har du alle slags nyanser tilgjengelig, alt avhengig av din naturlige grunnfarge. Mørke røde sammen med platinablonde høydepunkter er bare det kontrasterende utseendet noen går etter. Men kanskje du vil gå mer subtil med en middels rød nyanse med mørk karamellblond. Alternativene er nesten uendelige, ikke sant? Når du blar gjennom disse bildene av det beste røde håret med blonde høydepunkter, legg merke til at de mørkere røde og lysere blondiner vil ta mer tid (og potensielt penger) å oppnå. Du vil også snakke med fargelisten din om du skal bruke tradisjonelle folier eller balayage for å passe budsjettet og livsstilsbehovet ditt.

Ash Blonde Høydepunkter

Dette er en helt unik fargeblanding på et hakket snitt i skulderlengden med platina striper og en levende rosebase. Den er dimensjonal og edgy, og vil kreve mye TLC for at den skal vare lenge.

Kirsebærrødt hår med blonde høydepunkter

Hvis du er klar for noe nytt og morsomt, er denne sexy skulderlengde lobben med en dyp rødbrun nyanse det du leter etter! Legg til bare en kopp blonde foran og tips til krydder!

Lysrødt hår med karamellblonde høydepunkter

Dette er en fargetone som alle kan bære uansett hudfarge. Det er en morsom måte å lette håret på og gi definisjonen til de vakre lokkene dine.

Naturlig rødt hår med lysblonde høydepunkter

Når det er gjort riktig, skinner levende farger som denne nydelige rødhåret bare vakkert når de fremheves med varme blonde striper. Det lyser opp hele utseendet og gir det en fantastisk kontrast.

Burgunderhår med blonde høydepunkter

Hvis du har et dypt, rikt rødt hår og gjerne vil ha enkle varme toner, kan dette bare være utseendet for deg. Det er en subtil kombinasjon av mykt og dristig, og det lyser opp og gir tekstur til hele utseendet.

Brunrødt hår med blonde høydepunkter

Få en myk brunettfarge med varme blonde striper for et vakkert og feminint utseende. Dette skulderlange snittet med en sidedel viser stolt frem den sjarmerende blandingen disse fargene skaper spesielt under naturlig lys.

Kanelrødt hår med blonde høydepunkter

Det søte ingefærhåret er kombinert med subtile varme høydepunkter for å skape nydelig kontrast og dybde. De har blitt omhyggelig plassert hele veien for å skape et veldig naturlig og lysende utseende.

Lys rødt hår med gullblonde høydepunkter

Noen få myke og lette striper og løse bølger fullfører dette innlevde snittet i nakke. Denne kombinasjonen får vakkert frem det rosa i varme hudtoner.

Dimensjonal Fall Bob

Spørsmål og svar med stilskaperen, Kacie Brantley
Hair Colorist @ Salon Mirror Mirror i Elgin, OK

Hvordan vil du beskrive dette utseendet?

Dette utseendet er en "Dimensional Fall Bob." Den vakreste delen om det ville være alle de forskjellige tonene du ser gjennom håret selv med det rett. Jeg synes dimensjonsfarger er helt nydelige og er noen av mine favoritter å lage!

Noen råd til noen som vurderer det?

For dette utseendet brukte jeg Framesis fargeserie, og de har noen av de vakreste røde. Jeg lagde babylightskiver folier for høydepunktet. Siden røde noen ganger kan ha en tendens til å falme raskere, vil jeg anbefale å vaske håret med profesjonell fargesikker sjampo anbefalt av stylisten din og vaske det i kjøligere vann, som begge forhindrer falming. Siden det er et høydepunkt, vil jeg informere dem om at vedlikehold av dette utseendet vil være hver 6. uke å ta på blondinen og oppdatere den røde om nødvendig.

Når det gjelder dette snittet, føler jeg at det er de fleste som vil style mye enten de retter eller krøller det. Begge stylingmetodene er vakre, men jeg vil definitivt anbefale at de tar med seg et varmebeskyttelsesmiddel også for å holde håret trygt fra de varme verktøyene og aldri bruke over 350 grader på noen av dem.

Lagdelt Bob med lysblonde høydepunkter

Spørsmål og svar med stilskaperen, Ashley Brinker
Frisør @ The New You Styling Salon i Erie, PA

Hvordan vil du beskrive dette utseendet?

Jeg elsker lysstyrken som disse blonde høydepunktene legger til i hennes vakre røde hårfarge.

Noen råd til noen som vurderer det?

Denne klienten har naturlig krøllete hår, så vi må være veldig forsiktige med å forhindre skade. Det er derfor jeg bare legger et snev av blonde høydepunkter gjennom. Når jeg retusjerer høydepunktene, er jeg veldig forsiktig så jeg ikke berører noen av de forrige blonde endene. Sørg for at du bruker gode produkter hjemme som stylisten din anbefaler. Noen av mine favoritter inkluderer Paul Mitchells Marula Oil -linje og Bassu Hydrating -linjen fra Surface. Viktigst av alt, finn en god stylist som er bekymret for hårets integritet.

Karamellblonde høydepunkter

Spørsmål og svar med stilskaperen, Brittany Mackin Jasper
Hair/Makeup Artist @ Pavlova European Salon & Day Spa i Traverse City, MI

Hvordan vil du beskrive dette utseendet?

Denne morsomme, lekne fargen minner meg om de vakre høstbladene her i Nord -Michigan. Jeg elsker denne fargen fordi den er levende, men fortsatt myk og subtil. Kontrastbalansen mellom blondinen og den røde blandes fint uten å være over toppen.

Det beste med å lage denne fargen var reaksjonen på klientens ansikt da jeg snudde henne og avslørte hennes nye utseende. Det er derfor jeg elsker karrieren min, og jeg er takknemlig for at jeg får lage vakre kunstverk som dette hver dag!

Noen råd til noen som vurderer det?

Tenk på arbeidet som trengs for å få det til å se vakkert og levende ut. Rød er en så vanskelig farge å holde tritt med, siden den forsvinner ganske raskt. Finn de beste produktene (sjampo, balsam, stylingprodukter) for å sikre at du beskytter fargen så lenge du kan.

Vask også håret sjeldnere, og bruk kaldt vann når du vasker. Selvfølgelig trenger du ikke å følge alle disse trinnene, men de kommer til å gi deg den største levetiden. Denne stilen kan være flott for alle så lenge de er villige til å forplikte seg til noen få endringer i rutine og produkter.

Platina blonde høydepunkter

Spørsmål og svar med stilskaperen, Makayla Mardis
Eier @ Studio M Salon i Columbia, KY

Hvordan vil du beskrive dette utseendet?

Det vakreste med dette utseendet er at det er unikt! Du ser rødt og blondt, men ikke så mange røde og blonde høydepunkter/lowlights! Hovedsakelig fordi det er vanskelig å forhindre at den røde bløder inn i blondinen eller blir blondinen rosa! Jeg folier det hele og skyller med kaldt vann og vasker med fargesikker sjampo og har ingen problemer med at det blør!

Noen råd til noen som vurderer det?

Dette er et utseende med mye vedlikehold! Den røde vil falme. Hvis du ikke vasker med fargesikker sjampo og kaldt vann, vil den røde bløde og gjøre blondinen rosa. Men hvis du er villig til å sjampo det på riktig måte, ville dette være et vakkert utseende for alle som liker rødt hår eller ønsker et mer høst/mørkt utseende for høsten! Dette er også noe jeg ikke vil anbefale til noen hvis håret er skadet.

Mahognihår med blonde høydepunkter

Spørsmål og svar med stilskaperen, Janessa Foley
Medeier @ Teal Monkey Salon i Anthem, AZ

Hvordan vil du beskrive dette utseendet?

Dette utseendet er en blanding av flere forskjellige røde. Jeg brukte en kobber blandet med mahogny rød og tonet hennes blonde høydepunkter med en jordbærblond. (9AA Shades Eq) Det minner meg litt om en bringebærvirvel!

Noen råd til noen som vurderer det?

For alle som ønsker å ta fargen sin et hakk, vil jeg si blande en haug med forskjellige toner (spesielt med røde). Å bruke gull/kobber/rød kombinasjon ser alltid mer naturlig ut og passer de fleste hudtoner. Dette er også bra for en klient som ikke vil ha masse arbeid for å vedlikeholde den. Må ha en brennende personlighet for å trekke den av!

Kort rødt hår med blonde høydepunkter

Hvis du foretrekker mer levende fargenyanser, men fortsatt vil beholde det naturlige håret ditt, oppnår denne stilen en fin balanse mellom livskraft som skiller seg ut. Det kan være lettere å vedlikeholde hvis du holder det i en kort bølget frisyre som denne.

Spørsmål og svar med stilskaperen, Tatiana Khweiss
Stylist @ Icon Salon i Newton Center, MA

Hvordan vil du beskrive dette utseendet?

Dette utseendet er en shaggy leken asymmetrisk bob fylt med tekstur og bevegelse, og kanaliserer en rekke kreative utseende. Det skiller seg ut i mengden og er aldri kjedelig. Å spille det er den beste delen!

Noen råd til noen som vurderer det?

Dette er utseendet til folk med litt morsom livsstil og eventyrlystne personligheter! Denne trendy hårklippingen gir appell best på et firkantet ansikt, fremhever beinstrukturen og styrker kjeven. Denne kuttet fungerer best med hvilken som helst frisyre, så lenge den vedlikeholdes riktig.

Jeg hadde det så gøy å lage dimensjonale farger med kobber og rød blonde og legge til dybde for å tillate automatisk tekstur med eller uten styling. Hennes grunnfarge ble brakt til en fordypet mahogni. Disse fargene kombinert ble valgt for å utfylle hennes lyse porselenfarge som har litt nøytralitet, noe som gjorde at jeg kunne gå litt lysere enn for nøytral!

Iført dette utseendet - teksturspray er min go -to! Det er enkelt, morsomt og beholder hold og volum gjennom dagen, og gjenskaper stilen slik du vil. På dette bildet brukte jeg Oribe Texture Spray for å legge lo først som basen og begynte deretter å spille og skapte den stilen som var best egnet for denne rock chic! Når du begynner å leke med tekstursprayen, kan det ta et minutt før du finner ønsket utseende. Det vil bare skje uten at du prøver det! Til slutt, for å polere utseendet, tok jeg Glossing Wax fra R+Co, og bare ved å bruke fingertuppene, tvunnet jeg hårets ender mens jeg fluffet for et litt grungy utseende og bom! Hun er berømt for rockestjerner!

Crimson rødt hår med blonde høydepunkter

Spørsmål og svar med stilskaperen, Sarah Ashley Pugh
Hair Artist @ Hair av Ashley i Ponca City, OK

Hvordan vil du beskrive dette utseendet?

Dette utseendet kan beskrives som en dyp rød blandet til en kobberrød og blond balayage med et langt lagdelt snitt. Det jeg liker mest med dette utseendet er hvor allsidig det er! De løse bølgene gir en uformell, men elegant følelse, og kan brukes for begge omgivelser.

Noen råd til noen som vurderer det?

Jeg tror virkelig på det Audrey Hepburn sa: "Det er en nyanse av rødt for hver kvinne." Rødt er så fascinerende at det er mange variasjoner: kobberaktig oransje-baserte røde, fiolette røde og til og med fyldige brune røde. Avhengig av hvor lyst rødt klienten ønsker, er det noen ganger nødvendig å forhåndslette håret. Olaplex er en fin måte å opprettholde hårets integritet under lysningen eller fargeprosessen.

Så vakre som disse lyse røde blekner, blekner de veldig raskt og vedlikehold av hjemmet er nøkkelen. Jeg anbefaler å bruke sjampo med røde boostere (Pravana har et godt alternativ) annenhver vask, i tillegg til en fargeforstående sjampo for vanlig bruk. Olaplex har også en trinn 3 hjemme-behandling som er flott for å holde håret sunt og levende.

Dyp rødt hår med blonde høydepunkter

Spørsmål og svar med stilskaperen, Cassandra Jimenez
Color Specialist @ Beauty Within Salon i Glendora, CA

Hvordan vil du beskrive dette utseendet?

Dette er en rød sangria med kobber og blonde høydepunkter. Jeg elsker dimensjonen som de fine høydepunktene gir. Du vil også kunne se mye tekstur når hun bruker den i en oppdatering.

Vi bestemte oss for en langlags hårklipp for enkelheten og for å vise frem det røde sammenflettet med kobber og blonde høydepunkter. Jeg brukte Matrix Airy Builder Dry Texture -skum for utblåsningen, deretter krøllet med en 1 1/4 tommers stav og avsluttet med Matrix Oil Wonders.

Noen råd til noen som vurderer det?

Bruk profesjonelle produkter hjemme for å forlenge de røde tonene og for å unngå at høydepunktene blir messing. Husk at rødt forsvinner raskt, så dette utseendet må vedlikeholdes hver 4.-6. uke.

Brann rødt hår med blonde høydepunkter

Spørsmål og svar med stilskaperen, Ashley Brinker
Frisør @ The New You Styling Salon i Erie, PA

Hvordan vil du beskrive dette utseendet?

Denne vakre ildrøde er en av mine favoritter! Jeg elsker måten de blonde høydepunktene gir enda mer lysstyrke. Når jeg farger elsker jeg å legge til forskjellige nivåer av lys og mørke for å holde det dimensjonalt. For hårklippet hennes valgte jeg en lagdelt bob som ser fin ut både rett og krøllet.

Jeg elsker virkelig Surface hårprodukter for styling. De er laget av naturlige organiske ingredienser og er gode for personer med følsomhet. Jeg har merket en stor forskjell i helsen til håret. Jeg brukte Surface Bassu hydrating shampoo, hydrating masque, og deres Bliss glattende krem ​​og Bassu olje for ekstra fuktighet på hennes naturlig krøllete hår.

Noen råd til noen som vurderer det?

Kobberrøde ser best ut på klienter med lyse til middels hudtoner og som har blå eller grønne øyne. Det er bare fantastisk! Dette hårklippet er perfekt for nesten alle. Den korteste lengden vil avhenge av ansiktsformen din, som stylisten din kan hjelpe deg med. Noen mennesker har en tendens til å holde seg borte fra en bob hvis de har et rundt ansikt, men så lenge du holder lengden under haken din, kan du rocke den!

Fargen er på den høyere vedlikeholdssiden. Du vil få en retusjering minst hver 4-6 uke for å holde den røde vakker. Jeg vil anbefale en retusjering hver 2-4 uke hvis du er over 50% grå. Ha det gøy å rocke denne flammende røde og definitivt velge noen blonde høydepunkter!

Kobberhår med Strawberry Blonde Highlights

Spørsmål og svar med stilskaperen, Sara Kunkel
Kosmetolog & Nail Tech @ Flawless Finish av Sara i Tamaqua, PA

Hvordan vil du beskrive dette utseendet?

Fargen er en middels naturlig kobber med lyse gyldne kobberblonde høydepunkter. Det er et naturlig sunket utseende som gir super lavt vedlikehold for klienten.

Det jeg liker mest med det er at det gir et naturlig utseende med super lavt vedlikehold, og det er et veldig levende og morsomt utseende.

Noen råd til noen som vurderer det?

Jeg vil foreslå dette utseendet for en lyshudet lysøyet klient. Jeg vil foreslå en kobberdeponerende sjampo eller balsam som viral for å opprettholde fargen mellom tjenestene.

Mørk rødt hår med Bleach Blonde Highlights

Spørsmål og svar med stilskaperen, Desiree Henderson
Stylist @ Kristina Michele Salon i Hackettstown, NJ

Hvordan vil du beskrive dette utseendet?

Jeg kaller dette utseendet Amber Love! Den dype røde basen som smeltet til en gylden balayage minner meg så mye om edelstenen. Hennes lange hår kompletteres med mellomlange lag og en ansiktsramme som gir mye bevegelse og allsidighet ved styling.

Det vakreste med dette er blandingen jeg har oppnådd med fargen. Selv med den store kontrasten mellom den mørke basen og lyse ender, er overgangen sømløs. Jeg tror nøkkelen til en flott balayage er blandingen.

Noen råd til noen som vurderer det?

Gå for det! Spesielt hvis du allerede har rødt hår, vil det ganske enkelt å legge til balayage gi deg et helt nytt utseende med lite vedlikehold. Balayagen må bare berøres 2-3 ganger i året. Ellers er det bare en base touch up hver 4-8 uke, avhengig av hårvekst, naturlig startfarge og om det er grått hår.

Profesjonelle produkter er alltid et must for å sikre riktig pleie og tilstand av håret ditt og maksimal levetid for fargen din. Hvis du ikke allerede har en, finn en stylist som har erfaring med farge og balayage og er villig til å tilby deg sine profesjonelle meninger og veiledning. Det er også like viktig å ha en stylist som er spent på å være en del av hårreisen din. Husk at enhver frisyre du har, alltid skal få deg til å føle deg vakker og trygg!

Mørkt rødbrunt hår med blonde høydepunkter

Spørsmål og svar med stilskaperen, Sylvia Barson
Stylist @ Rumours Salon i Jackson, MI

Hvordan vil du beskrive dette utseendet?

Dette mørke rødbrune håret med blonde høydepunkter er en av mine favoritter. Klienten min har naturlig jordbærblondt hår på nivå 7, så jeg gjorde et lavlys med to forskjellige røde - en rød kobber og den andre rød fiolett.

Bare denne siste avtalen la jeg til høydepunkter sammen med de to lavlysene for ekstra dimensjon. Jeg skapte dette ved å veve baby fine og tette folier, for blandingen ser så naturlig ut.

Det største med dette er all dimensjon og kontrast fra den varme røde ved siden av den kule blondinen. Siden det er rødt, er det så naturlig, men rikt og intrikat.

Noen råd til noen som vurderer det?

Rødbrun kan være en forpliktelse. Et vakkert sta engasjement. Rødt blekner ganske fort enn andre mer "naturlige" nyanser, men forblir bedre jo mer du farger det slik. Du får et bedre liv fra tredje gangen håret ditt er rødt enn du ville gjort første eller andre. Vask i kaldt vann hjelper definitivt den røde fargenes levetid. En sulfatfri/fargesikker sjampo er også en stor hjelp. Jo mindre du vasker, er alltid en fin måte å holde fargen på.

Jeg tror at hvis du tenker på å gå rød, er det så mange forskjellige varianter av rødt at du eller stylisten din kan finne en som vil utfylle hudtonen din, spesielt hvis den er sammenkoblet med et høydepunkt for dimensjon.

Jeg vil også foreslå babytrinn som nærmer seg rødt hår. Start med et par lavlys før du hopper helt inn, spesielt hvis du er på gjerdet fordi bruk av lysere (blekemiddel) på toppen av nyfarget eller en gangs farget rødt kan ta tid å løfte forbi det oransje stadiet.

Etter min mening er rød alltid trendy, den kan være myk, subtil og sofistikert eller dyp, lys og stilfull avhengig av utseendet du ønsker å oppnå. Rødt paret med blond er den perfekte kombinasjonen.

Du vil bidra til utvikling av området, dele siden med vennene dine

wave wave wave wave wave