51 beste frisyrer for svarte menn (2021 guide)

Å få de beste svarte hårklippene kan være vanskelig. Med så mange kule svarte herrefrisyrer å velge mellom, med gode hårklipp for kort, middels og langt hår, kan det være vanskelig å velge bare ett klipp og en stil i frisørsalongen. Imidlertid ser det ut til at de beste frisyrene for svarte menn inneholder et lavt, middels eller høyt fade hårklipp med en slags frisk styling på toppen.

Fra korte buzz -kutt og bølger til boks og Afro fades til krøller og vendinger, hårklippsstiler for svarte menn har aldri vært så friske og trendy. Svarte gutter kan til og med lage sine egne unike kutt og stiler ved å kombinere en konisk fade og design på sidene, en form opp på hårfestet og en strukturert topp.

Fra buzz cut til burst fade mohawk til high top fade, her er 51 populære hårklipp for svarte menn. Enhver svart mann vil bli inspirert av disse flinke lange og korte frisyrene!

Beste Black Guy -hårklipp å prøve i 2022

Hvis du vil se ren og frisk ut, sjekk de siste kule sorte hårklippene, inkludert afro, flat topp, dreads, frohawk, krøller og line -up hårklipp. Kombiner alle disse stilene på toppen med en konisk fade på sidene, og du vil ha en av de mest populære frisyrene til enhver svart fyr.

Enten du leter etter en midlertidig fade for ditt naturlig krøllete hår, et retro -utseende med en kant opp for å vise ditt lange hår på toppen, eller en lav burst fade mohawk for en moderne stil, vil du elske denne samlingen med svarte hårklipp!

Line Up Haircut

Med en summende snitt og line up, er denne enkle, men kule korte hårklippet en populær i frisørsalonger. Vanligvis sammen med en konisk fade på sidene, ser buzz -kuttet og formen sexy ut.

Lang topp, kortsider

The burst fade mohawk har vært trending sterk. Denne søte kortsiden, lange hårtrenden gjør at gutta kan velge mellom de forskjellige typene fades (høy, lav, middels, skallet) og avgjøre om de vil at mohawk skal være bred, tynn, kort, middels eller lang. Til syvende og sist er mohawk fade et dårlig snitt og stil kvinner vil elske!

Temple Fade med svampvridninger

Temp fade har alltid vært en favoritt blant svarte menn. Det perfekte skjegget gir også en fin touch.

Twisted Curls med Blow Out Fade

Friske vridde krøller kombinert med lav fade får denne stilen til å se bra ut.

Høy hudfade med vendinger

Den høye hudtonen på sidene skaper en stilig profil som virkelig fremhever vendingene på toppen.

Faux Hawk Fade

Det fantastiske hårklippdesignet på sidene gjør at denne faux hauk blekner et varmt utseende for enhver fyr med tykke krøller.

Frohawk

Denne frohawk -stilen er ideell for gutter som ønsker en snarvei på sidene, men en lang Afro på toppen.

Lav fade med vendinger

Denne lave hudtonen, line -upen og de korte svampete vendingene gir unge svarte gutter et moderne snitt og en stil som garantert vil imponere hvor som helst!

Still opp med bølger

Å legge bølger til enhver buzz cut gir en annen trendy dimensjon. Få en god bølgebørste og pomade for å begynne å lage disse slanke 360 ​​dype bølgene. Og det tykke, fulle skjegget gir et veldig stilig utseende.

Faux Hawk med blonde svampvridninger

En annen syk frisyre for svarte menn, dette eksemplet kombinerer en moderne skallet fade med tykke svampvridninger.

Kort Buzz Cut

Burst Fade Mohawk + tykt skjegg

Temp Fade + Sponge Twists

Low Taper Fade + Juice Cut + Beard

Box Fade

Buzz Cut + Line Up + Full Beard

Waves + Fade

High Skin Fade + Curly Twists

Dreadlocks

360 Waves + Shape Up

Drop Fade + Curls

Lav Afro Fade + lange vendinger

Cornrows

High Top Fade + Shape Up

Tykt krøllete hår

Du vil bidra til utvikling av området, dele siden med vennene dine

wave wave wave wave wave