Bruker du barberkrem med elektrisk barberhøvel? (2021 guide)

Når det gjelder barbering, er den elektriske barberhøvelen et pleieverktøy som vil forandre livet ditt. Elektriske barbermaskiner er teknologiske underverk som gir en jevn, nær barbering på få minutter. Enten du er nybegynner eller erfaren herre, kan det være vanskelig å vite når du bør eller ikke bør bruke barberkrem. Hvis du bruker en elektrisk barberhøvel, er det ganger du ikke trenger barberkrem eller gel, og andre ganger hvor et fuktighetsgivende produkt kan beskytte huden din og tilby en bedre barbering. For tips og triks har vi samlet denne veiledningen om når du skal bruke barberkrem med elektrisk barberhøvel.

Bruker du barberkrem med elektrisk barberhøvel?

Nei, du trenger ikke bruke barberkrem med elektrisk barberhøvel når du tørker barbering. Selv om barberkrem vil forbedre opplevelsen din og tilby en tettere, kvelende barbering, trenger du ikke smøre smøremiddel eller olje i ansiktet før du barberer deg. Hvis du bruker en elektrisk barbermaskin for våtbarbering, bør du bruke krem ​​for en nær barbering uten irritasjon. For å gjøre dette trenger du en vanntett barbermaskin som kan brukes i dusjen. For å få den beste barberingen, sørg for å investere i barberingsprodukter av høy kvalitet, inkludert en elektrisk barberhøvel og en god fuktighetsgivende barberkrem.

Kan du barbere deg uten barberkrem?

Ja, du kan barbere deg uten barberkrem, men du vil øke risikoen for kutt, brannskader, hudirritasjon, inngrodde hår og barberhøvler. Når du barberer deg uten smøring, har du ikke et beskyttende lag for å beskytte huden mot de skarpe bladene, og dermed øke friksjonen og minimere hydrering. Tørr barbering kan skade huden din og forhindre at du får den nære barberingen du ønsker. For en jevn barbering bør du alltid bruke et før-barberingsolje og barberkremprodukt.

Den beste barberkremen for en elektrisk barberhøvel

De fleste gutta får en elektrisk barbermaskin fordi dette barberverktøyet er enkelt å bruke, gir en barbering tett og kan være skånsom mot sensitiv hud. Enten du er tørr eller våt barbering, gir en god elektrisk barberhøvel en praktisk og kvalitetsbarbering. Hvis du ønsker å ta barberingen til neste nivå, kan det være lurt å vurdere å skaffe deg en barberkrem som holder huden din fuktet, myk og beskyttet. Å få den beste barberkremen til en elektrisk barberhøvel vil garantere en renere, nærmere og mykere barbering. For å inspirere søket ditt, har vi samlet en liste over de beste barberkremene du kan bruke med en barbermaskin.

Cremo Barber er et grooming-merke for menn som er kjent for å lage barberingsprodukter av høy kvalitet. Selskapets Original Shave Cream vil lage et glatt, tykt lag for å minimere hakk, brannskader, støt og irritasjon. Denne barberkremen er laget av naturlige ingredienser som macadamiafrøolje, aloe vera, calendula -ekstrakt og olivenbladekstrakt og er et av de mest populære produktene på markedet. For en tett og behagelig barbering med minimal motstand, kan du ikke gå galt med denne rimelige kremen fra Cremo.

Salg6 963 anmeldelserCremo Barber Grade Original barberkrem for overlegen smøring for å bekjempe kutt, brannskader og irritert hud
  • Umulig glatt formel bekjemper nicks, irritasjon …
  • Gir deg en tett, behagelig barbering
  • Original formel med en subtil sitrusduft
$ 10,98Kjøp nå

Proraso har designet en førsteklasses barberkrem som er flott for alle hudtyper, men er spesielt godt egnet for menn med sensitiv hud. Denne forfriskende formelen er fri for parabener og silikon og beskytter huden din før, under og etter, og nærer den med naturlige oljer og botaniske stoffer. Tykk og kremaktig, du vil elske å bruke denne barberkremen med en elektrisk barbermaskin.

7090 anmeldelserProraso barberkrem for en forfriskende og tonende formel
  • Bløtgjør huden for en tett barbering uten irritasjon
  • Denne barberkremen er ideell for en klassisk …
  • Hjelper til med å trøste huden
$ 10,00Kjøp nå

Taylor of Old Bond Street er et annet kjent merke som har rykte på seg for å lage førsteklasses barberingsprodukter. Selskapet tilbyr en sandeltre barberkrem som forbereder ansiktet ditt på en luksuriøs barbering. Formelen kommer med en maskulin duft som lukter godt, og produktet skummer godt med en pensel.

Salg14 298 anmeldelserTaylor of Old Bond Street Sandalwood Shaving Cream Bowl
  • Krem hjelper til med å forberede skjegget for barbering og …
  • En klassisk duft med toppnoter av geranium, …
  • Kremen inneholder en plastskål som lager skum …
$ 15,48Kjøp nå

Beste barberingstips

Kjøp en kvalitets elektrisk barberhøvel

Når det gjelder pleieverktøy for menn, er investeringer i en elektrisk elektrisk barberhøvel den beste måten å sikre en god barberingsopplevelse. De fleste gutta vet å unngå kjedelige og rustne barberblad, men moderne herrer bør bruke avanserte barbermaskiner for å trimme ansiktshår regelmessig. Standard barberhøvler gir deg ofte dårlig barbering og hudirritasjon. Hvis du er klar til å ta barberingsopplevelsen til neste nivå, må du oppgradere til et toppranket elektrisk produkt.

Det er mange flotte merker som er etablert i herrepleieindustrien, så det kan være en utfordring å velge riktig modell for dine behov. De beste alternativene på markedet akkurat nå inkluderer Braun Series 7, Panasonic Arc5 og Philips Norelco 3800.

Selv om noen gutter kan sammenligne roterende og folie barbermaskiner, ville de fleste ha fordeler av å bruke en maskin som utnytter en foliedesign. Hovedforskjellen mellom en folie og en barbermaskin er skjærebevegelsen, hvor roterende hoder beveger seg i en sirkulær bevegelse mens elektriske barberhøvler i oscillasjon gir en jevnere barbering.

Bruk en god barberkrem

Når det gjelder bruk av et fuktighetsgivende produkt, kan en god barberkrem gjøre hele forskjellen for barberingen din. Barberkremer skaper en beskyttende barriere mellom huden og barberhøvelen. Disse viktige produktene fyller også huden og holder den hydrert for å redusere irritasjon. Selv om du kan barbere deg uten barberkrem, øker du risikoen for blødning, barbering på barberhøvel, irritasjon, inngrodde hår og andre skader. Også kjent som tørrbarbering, vi anbefaler ikke barbering uten smøring, så invester alltid i en krem ​​av høy kvalitet fra merker som Cremo Barber og Taylor of Old Bond Street.

Selv om det kan være fristende å bruke et tradisjonelt hermetisk produkt fra det lokale apoteket, vil du oppdage at disse kremene vil tørke ut huden din på grunn av alle kjemikaliene i formelen. For å behandle huden din med den respekten den fortjener, velg tykke barberingsprodukter som er laget av naturlige ingredienser. Disse kremene er mindre skadelige og har en tendens til å gi bedre synlighet da de ikke produserer overflødig skum. Gode ​​kremer inneholder også beroligende ingredienser som sheasmør for å holde huden myk og glatt.

Barbering Prep

Forberedelse til å barbere ansiktet ditt er et ekstremt viktig skritt for å oppnå et godt resultat. Før du barberer deg, må du rengjøre ansiktet og halsen med en mild, vannbasert rensemiddel for å fjerne svette og skitt. Noen menn vil til og med dusje før barbering for å myke opp hud og hår. Etter en varm dusj, kan det være lurt å påføre en førbarberingsolje for å fylle huden og legge til et ekstra lag smøring.

Et vanlig eksfolieringsregime vil også fjerne eventuelle døde hudceller som forhindrer jevn barbering. Kjemiske eksfoliatorer fungerer godt for de med overbelastet hud, men er ikke tilrådelig for bruk like før barbering. Bruk dem i stedet natten før du planlegger å barbere deg.

Barber deg mot kornet

Når du har påført barberkremen din og tillatt å fukte skjegget, vil du barbere deg mot kornet. Finn ut hvordan håret ditt vokser før du begynner å barbere deg. Den enkleste måten å gjøre dette på er å flytte fingrene over skjegget til du kjenner en viss motstand. Denne motstanden vil vise deg at du går mot kornet. Legg merke til retningen på hårveksten din og bruk den til din fordel.

En populær måte å barbere seg mot kornet er ved å bruke trepassmetoden. Dette innebærer hovedsakelig barbering med kornet først, for deretter å barbere seg over kornet før du gir din siste pasning mot kornet. Denne metoden er mest egnet for menn med betydelig ansiktshår. De som bare berører stubber, bør kunne barbere seg trygt mot kornet med liten innsats. Barbering mot kornet gir et jevnt mulig resultat og er vel verdt å mestre med den elektriske barbermaskinen.

Påfør et produkt etter barbering

Siden huden din sannsynligvis vil være sensitiv etter en barbering, vil du bruke litt etterbarbering for å øke fuktigheten og redusere rødhet. Sørg for å fjerne eventuelle spor av barberkrem før du påfører et aftershave -produkt eller en lotion siden det ikke er ideelt å blande disse kremene.

Når du kjøper den perfekte aftershave, får du en krem ​​som inneholder beroligende naturlige ingredienser uten alkohol. Irritert hud, hakk og kutt kan forverres av harde aftershaves, så det er bedre å holde seg til milde formler.

Vær rask og effektiv

Når du barberer deg med en elektrisk barberhøvel, vil du være rask med trimmen din og bruke en maskin av høy kvalitet som gir deg et tett snitt. Barbermaskiner drives av motorer, noe som betyr at jo lenger maskinen går, jo mer blir barberhøvelen din. Hvis motoren blir for varm, vil du oppdage at barberingen din blir mindre presis og kan se ujevn ut. For å unngå dette, vær rask og effektiv med din tilnærming eller bare invester i et godt designet produkt som ikke blir varmt.

Flere barberhoder

Jo flere hoder barberhøvelen din har, desto mer sannsynlig er det at du tar opp gjenstridige hår. Ulike hoder vil fange forskjellige hår, så det å ha en rekke barberhoder er avgjørende for å oppnå den perfekte barberingen. Mange elektriske barberhøvelmerker tilbyr kniver spesielt for å trimme eller klippe flatere hår. Derfor, for å sikre optimal dekning, kan det være lurt å investere i en barberhøvel som tilbyr forskjellige hoder. Hvis du bare har ett barberhodet i arsenalet ditt, er det lite sannsynlig at du fullfører jobben uten å vende deg til en tradisjonell barberhøvel for å fange hår som er igjen.

Raskere barberhastighet er bedre

Rask barbermaskin er kraftigere og kan klippe gjennom tykkere ansiktshår. Når du velger en elektrisk barberhøvel, vil du få et produkt som går raskere enn 13 000 sykluser i minuttet (CPM) eller en modell som har et “Turbo Mode” -alternativ. Barberblader og motorer med høy ytelse krever mindre trykk på huden, noe som bør minimere kutt, hudirritasjon og inngrodde hår. Gutter med sensitiv hud må være smarte med barbermaskinene de bruker. De beste maskinene på markedet kommer fra de ledende merkene, som Philips Norelco, Braun, Panasonic og Remington.

Rengjør barbermaskinen riktig

Hvis du rengjør den elektriske barbermaskinen ordentlig og jevnlig, vil den fortsette å fungere godt, og det vil ta tid etter en barbering å rengjøre kniver og mekanismer for å forlenge produktets levetid. Bruk en enkel kombinasjon av såpe og vann for å fjerne små hår og eventuell barberkrem. Ikke glem å vaske de indre bladene.

Hold barberhøvelen godt smurt med hårklipperolje eller en dedikert elektrisk barberhøvelolje, da denne smøringen reduserer friksjonen mellom bladene og vil resultere i en jevnere barbering. Mange utmerkede barberhøvler inkluderer rengjøringsstasjoner for å hjelpe deg med å rengjøre og ta vare på barbermaskinen din. Du vil betale for privilegiet til denne funksjonen, men det er verdt ekstra kostnad hvis du sliter med vedlikehold.

Du vil bidra til utvikling av området, dele siden med vennene dine

wave wave wave wave wave