De beste krøllete frisyrene for svarte menn i 2022

Leter du etter de beste krøllete frisyrene for svarte menn? Svarte menn med krøllete hår har en rekke kule hårklipp de kan få. Utfordringen er imidlertid å stylere og vedlikeholde sitt naturlig kinky hår og krøller for å se bra ut hver dag. De fleste svarte gutta gir opp fordi de føler at tid og krefter er for mye. Heldigvis er det faktisk mange moderne svarte menns krøllete frisyrer som er relativt lite vedlikeholdsvennlige og enkle å style.

Ta en titt på vår guide for å lære hvordan du gjør svart hannhår krøllete og de siste hårklippene du vil prøve i 2022. Fra en krøllet mohawk til lange krøller på toppen til en krøllete afro med falmede sider, har vi alt det hotteste kutt og stiler for svarte menn i år!

Svarte menn med krøllete hår

De beste hårklippene for svarte menn med krøllete hår avhenger av mange faktorer, inkludert hårets lengde og personlige stil. For eksempel, hvis du vil ha en veldig kort hårklipp, ville et buzz cut eller crew cut med en hudfade på sidene se bra ut. Dette er det enkleste kuttet å få fordi det eliminerer krøllene dine og krever ingen styling eller produkter.

Men hvis du vil ha litt lengde på toppen, kan du be frisøren din om en høy skallet fade med line up og en kort afro. Selv om en kort krøllete afro kanskje må temmes og styles om morgenen, er den mye lettere å vedlikeholde og vil sannsynligvis forbli på plass hele dagen. På samme måte kan du prøve en krøllete toppfade med vendinger for en mer unik frisyre.

Svarte menn med krøllete hår har også muligheten til å vokse ut krøllene sine. En måte å gjøre det på er å få en burst fade mohawk eller frohawk. Også kjent som hårklipp i Sør -Frankrike, vil frisøren din kutte et utbrudd eller falme på sidene. Avhengig av om du vil ha en høy, middels eller lav fade, blir sidene og ryggen surret og trimmet rundt ørene og ned til halsen, og etterlater en haug med tykt hår midt på hodet.

Selv om det er flere krøllete hårklipp for svarte gutter å velge mellom, kan disse stilene også oppnås med andre hårtekstur. Alt du trenger å gjøre er å lære å gjøre håret ditt krøllete.

Hvordan få krøllete hår for svarte menn

Det er mange måter å få krøllete hår på for svarte gutter. Til å begynne med kan du bruke en curl-definerende eller curl-enhancing shampoo med en leave-in balsam. Etter, mens håret ditt fortsatt er fuktig, må du passe på å gre gjennom knuter. Å holde håret kondisjonert og fuktig er nøkkelen til å opprettholde sunne krøller.

Videre kan kvalitetsprodukter for hårolje hjelpe, men vi anbefaler at du holder deg til et regelmessig rensing, sjamponering og kondisjoneringsregiment for maksimal helse for hår og hodebunn. Denne pleie- og omsorgsrutinen vil være nyttig for å minimere skader hvis du planlegger å bruke en tørketrommel til varme.

Beste svarte krøllete hårprodukter for menn

For å få krøllete hår som en svart hann, trenger du de produktene med høyest karakter som fungerer godt. Fra svamper til krøllforbedrende sjampoer og balsam, her er noen av de beste svarte hårkremprodukter for menn på markedet i dag!

Forhåndsvisning Produkt Vurdering Pris
Medfølgende Large & Small Magic Twist Hair Curl Sponge Brush Coil Wave for naturlig hår 172 anmeldelser Kjøp nå
Shea Moisture Coconut Hibiscus Curl Enhancing Smoothie, multi, 12 unse (290223) 7720 anmeldelser $10.12 Kjøp nå
Argan Oil Shampoo and Conditioner Set - Sulfatfri sjampo og balsam for tørt skadet hår -… 2695 anmeldelser $17.95 Kjøp nå

Beste krøllete frisyrer for svarte gutter

Svart fyr krøllete frisyrer kan være klassiske, moderne, korte eller lange, men de vil alltid være allsidige og trendy. Ta en titt på disse dope måtene å bære svart krøllete hår på, og prøv en av disse kuttene og stilene i år.

Moderne High Top Curly Fade

Natural Curly High Top + Temp Fade + Line Up

Løst bleie krøllete hår + lav konisk fade

Long Curly Twists + Fade + Cool Hair Designs

High Skin Burst Fade + Thick Curly Mohawk

Lav burst -fade + Kinky pigger + skjegg

Taper Fade + Long Curly Top + Blondt hår

High Bald Fade + Thick Curly Top + Line in Side

High Drop Fade + Long Curly Twists

Temple Fade + Edge Up + Thick Curly Afro

Høy falming + tykk del + krøllete vendinger

High Burst Fade + Line Up + Curly Mohawk

Low Taper Fade + Svart krøllete hår

High Fade + Shape Up + Twists + Beard

Kortsider + langt krøllete hår + skjegg

Lang krøllete frisyre for svarte menn

Low Drop Fade + Line Up + Short Curls

High Curly Twists + Temple Fade

Big Curly Afro

Høy hudfade + kirurgisk del + lang bleietopp

Low Taper Fade + Short Curls

Du vil bidra til utvikling av området, dele siden med vennene dine

wave wave wave wave wave