Hårtatovering: Hva er mikropigmentering i hodebunnen? Kostnad, før og etter bilder

Hårtatoveringen, også kjent som mikropigmentering i hodebunnen, er en ny behandling for menn som lider av hårtap. I stedet for å kjempe mot mannlig skallethet med medisiner eller en dyr hårtransplantasjon, begynner gutta å vende seg til en mer praktisk løsning - tatovert hår!

Selv om ideen om å tatovere hår på et skallet hode kan virke gal, er mikropigmentering en rimelig prosess som kan gjenopprette tilbakevendende hårlinjer, fikse skallete flekker og generelt gi et fyldigere og tykkere hår, spesielt hvis du har et surt kutt! Selv om det er fordeler og ulemper med å få en tatovering på hårlinjen for å ligne hårsekker på skallet hode, kan SMP -behandlinger være effektive og verdige!

I guiden nedenfor vil vi diskutere alt du trenger å vite om mikropigmentering av hodebunnen, inkludert hva det er og hvor mye det koster!

Hva er mikropigmentering i hodebunnen?

Mikropigmentering i hodebunnen (SMP) er en ikke-kirurgisk prosedyre som bruker mikronåler for å injisere pigment i hodebunnen. Som en tradisjonell tatovering, tatoverer SMP i utgangspunktet en rekke små prikker på hodet ditt, mellom hårsekkene dine.

Fordi det naturlige pigmentet påføres på epidermal nivå i hodebunnen, ligner tatoveringen på håret det naturlige utseendet til ekte hår på et barbert hode. Det endelige resultatet kan fikse en avtagende hårgrense, fylle ut områder med tynnere hår, gi en tykkere frisyre og dekke arrdannelse eller hudsykdommer. Til syvende og sist skaper denne hårtatoveringen hårsekkene for å få håret på hodet til å se fyldigere ut.

Hvor mange behandlinger tar det?

Hårmikropigmentering krever vanligvis tre økter, hver tar 2 til 4 timer med minst en uke i mellom økter. Denne prosessen med å skille mellom behandlinger gir en gradvis oppbygging og foryngelse av hårfestet.

Når det gjelder vedlikehold, varer SMP -behandlinger omtrent 5 år før pasientene trenger å komme inn for en berøring.

Hvor mye koster mikropigmentering i hodebunnen?

Kostnaden for mikropigmentering i hodebunnen avhenger av en rekke faktorer, for eksempel hvor du bor, hvilken type klinikk du velger, behandlingsområdet for hodet ditt og hvor mange behandlinger du trenger. En grunnleggende hårtatovering fokusert på hårlinjen eller kroneområdet kan koste $ 1500 til $ 2000. Imidlertid koster standard full prosedyre vanligvis mellom $ 2000 og $ 4000. Forvent å betale litt mer i byer som Los Angeles, New York City, San Francisco, Miami, Salt Lake City og Austin.

Gjør mikropigmentering vondt?

De fleste menn og kvinner vil oppleve noe ubehag under mikropigmentering, selv om bedøvelsesmidler er tilgjengelige for å dempe hodebunnen. Videre kan noen områder i hodebunnen være mer følsomme, men den lette smerten vil bli mer tålelig etter hvert som behandlingen skrider frem.

Hårtatovering før og etter bilder

Hvis du fortsatt er skeptisk til å få en tatovering av hår, her er noen eksempler på SMP før og etter bilder.

Andre behandlinger for håravfall

Hvis det ikke appellerer til deg å få tatoveret hår på ditt skallede hode, så vurder disse andre hårtap -behandlingene som fungerer! Fra de beste sjampoene og balsamene for hårvekst til stylingprodukter som hjelper deg med å skjule skallete flekker eller tynt hår, det er mange gode håravfallsløsninger for menn! I mellomtiden kan du sjekke ut de beste herreklippene og frisyrene for hårfjerninger og skallede menn, inkludert det klassiske buzz -snittet.

Du vil bidra til utvikling av området, dele siden med vennene dine

wave wave wave wave wave